Sample menu:

Toinen kutsu

Suomen radiotieteen kansalliskomitea ja SMARAD (Suomen Akatemian rahoittama älykkäiden radioiden huippuyksikkö) järjestävät ensi keväänä Radiotieteen päivät. Nämä järjestykseltään XXXIII Radiotieteen päivät pidetään Otaniemen Dipolissa keskiviikkona ja torstaina 24.–25. huhtikuuta 2013. Ohjelma alkaa keskiviikkona klo 9 ja päättyy klo 16 torstaina. Keskiviikon ohjelman jälkeen kokoonnumme buffet-iltapalalle.

Päiville antaa erityisen juhlavan ja historiallisen ulottuvuuden se, että päivälleen 60 vuotta aikaisemmin (24.–25.4.1953) pidettiin Suomen ensimmäiset Radiopäivät. Päivät toimivat osaltaan myös SMARADin päätösseminaarina.

Esitelmiä kutsutaan kaikilta radiotieteen alueilta. Kirjoitusten tulee olla 2–4 sivun mittaisia, yksipalstaisia ja englanninkielisiä.

Ohjelmassa on rinnakkaisistuntojen ja posterisession lisäksi kahdeksan yleisesitelmää. Näiden pitäjät ovat tunnettuja suomalaisia ja ulkomaisia radiotieteen ja -tekniikan asiantuntijoita.

Päivillä jaetaan myös Nuoren tutkiijan palkinto parhaasta esitelmästä.

Tärkeät päivämäärät

Kirjoitukset lähetettävä viimeistään 28.2.2013
Ilmoitus hyväksymisestä 15.3.2013
Ilmoittautuminen päättyy 2.4.2013

Päivien osallistumismaksu on 160 €, johon sisältyvät kahvit, lounaat ja buffet-iltapala. Ilmoittautumismääräajan jälkeen osallistumismaksu nousee 220 euroon.